Werkwijze

Een werkwijze geeft duidelijkheid. Het is fijn om te weten hoe ik te werk ga, zodat je de juiste verwachtingen hebt. Samen kunnen wij op zoek gaan naar wat voor jou de juiste kaart is. 

Ik ben wil graag een kaart door Graphics by Loes laten ontwerpen. Maakt het uit waar ik woon?

Dat maakt niet uit! Afhankelijk van waar je woont en de omvang van de opdracht spreek ik met je af voor een persoonlijk gesprek om je wensen in kaart te brengen. Mijn werkterrein is de Randstad / Groene Hart (grofweg binnen de lijn Amsterdam-Utrecht-Dordrecht-Rotterdam). Woon je daarbuiten? Niet getreurd! Ook dan is het mogelijk om bij mij aan te kloppen. Dit contact zal dan overwegend via de email verlopen.

We hebben afgesproken voor een gesprek. Wat moet ik van het gesprek verwachten?

In het gesprek zullen we een aantal aspecten behandelen die belangrijk zijn voor het ontwerpen van de kaart en de prijsopgave. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over welk formaat kaart je wil? Over de vormgeving? Het handigst is om al een aantal voorbeelden van kaarten te hebben, zodat ik weet wat je leuk vindt. Aan de hand van je wensen zal ik een offerte opstellen. In deze offerte zijn alle kosten inbegrepen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Prijzen kunnen veranderen door wijzigingen in gemaakte afspraken en onder voorbehoud van wijzigingen in kosten voor het drukken.

Ik ben akkoord gegaan met de offerte. Wat nu?

Als je akkoord gaat met de offerte, zal ik aan de hand van je wensen een passende kaart ontwerpen. Dit ontwerp zal ik binnen 3 weken na akkoord per mail naar je toesturen. Als je hiermee akkoord gaat, zal ik er een proefdruk van laten maken. Deze zal ik eerst zelf bekijken, zodat ik bijvoorbeeld de kleuren goed kan beoordelen. Hierna stuur ik hem naar je op, zodat jij hem ook nog even goed kan bekijken. Afhankelijk hiervan zal ik de kaart zo goed als mogelijk nog verbeteren. Als je akkoord gaat met deze versie, zal de kaart gedrukt worden en naar je toe worden verstuurd. Ook is het mogelijk om de kaart gelijk te versturen naar je adressenbestand.

Mocht je, nadat je akkoord hebt gegeven voor de offerte, alsnog besluiten om de opdracht te annuleren, dan worden er (afhankelijk van hoeveel werk er al is verricht) kosten in rekening gebracht.

Het is belangrijk om je er nog even op te wijzen dat het ongeveer 6 weken duurt (vanaf het moment dat de offerte akkoord is) voordat de kaarten bij je zijn. Wees er daarom op tijd bij!

Heb je nog andere vragen? Mail me gerust!

Er zijn nog een paar aandachtspunten waar Graphics by Loes je op wil wijzen:

  • Graphics by Loes zal er alles aan doen om een perfecte kaart voor je te maken. Om dat ook echt werkelijkheid te kunnen laten worden, zijn er verschillende momenten waarop je je mening in kan brengen. Om narigheid te voorkomen is het dus wel van belang dat je eerlijk bent en het ontwerp, wat gestuurd is, zorgvuldig nakijkt. Vergeet ook niet te letten op taal- en spelfouten en de juistheid van de informatie op het ontwerp. Dit is je eigen verantwoordelijkheid!
  • Daarnaast kan Graphics by Loes alleen de garantie bieden dat binnen 6 weken na akkoord de kaarten worden geleverd, wanneer je bijtijds reageert. Dit betekent dat je binnen 3 dagen (na verzending) reageert op de digitale of gedrukte versie van de proefdruk. Wanneer je later reageert, kan dit dus gevolgen hebben voor het levermoment van het ontwerp.
  • De eerste proefdruk kan Graphics by Loes je gratis aanbieden. Wanneer je nogmaals een proefdruk wilt, zullen hiervoor kosten in rekening gebracht worden.
  • Voor het drukken en leveren van de kaarten gelden de voorwaarden van de KVGO.
  • Wanneer je akkoord gaat met de offerte, betekent dit ook dat Graphics by Loes gebruik mag maken van de kaart om het portfolio op de site te vergroten of voor promotionele doeleinden. Het is uiteraard wel mogelijk dat adresgegevens niet zichtbaar zijn.
  • Je hebt hartstikke mooie kaarten gekregen, die ontworpen zijn door Graphics by Loes. Ze zijn uniek, bijzonder en speciaal voor jou gemaakt. Een tijdje later ontvang je een zelf een kaart. En wat blijkt? Hetzelfde ontwerp! Dát wil je niet! Daarom is er op mijn ontwerpen auteursrecht van toepassing. Het is dus ook niet toegestaan om mijn ontwerpen te reproduceren / vermenigvuldigen, tenzij hier schriftelijk toestemming door Graphics by Loes is gegeven.
  • Betaling van de factuur dient plaats te vinden, binnen 14 dagen factuurdatum.